Praktische informatie

Vakantiehuisje Dennehof is geschikt voor maximaal 2 personen en is te huur voor een midweek (ma - vr), weekend (vr - ma) of week (ma - ma / vr - vr).

Er zijn geen huisdieren toegestaan en er mag niet gerookt worden.

Vakantiehuisje Dennehof is gelegen aan de Hulsthof in Appelscha.

De inchecktijd is op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur. Uitchecken kan op de dag van vertrek tot uiterlijk 10.00 uur.

Er is gratis WIFI in vakantiehuisje Dennehof.

Bij vakantiehuisje Dennehof moet u zelf badhanddoeken en keukendoeken meenemen. Beddengoed mag u zelf meenemen, maar u kunt ook een lakenpakket bij ons huren voor € 5,50 per persoon.

Er is een föhn aanwezig in vakantiehuisje Dennehof.

Een kinderstoel is bij te boeken voor € 5,- per boeking.

Vakantiehuisje Dennehof dient schoon te worden opgeleverd bij vertrek. Dit houdt in dat er geen spullen van u worden achtergelaten, dat de vaat weg is, de vuilnis in de container en de bedden zijn afgehaald. Het geheel moet weer netjes en helemaal schoongemaakt zijn. U betaald bij Vakantiehuisje Dennehof een borg van € 100,-. Als het huis niet schoon is achtergelaten kan dit op de borg worden ingehouden.


Vakantiehuisje Dennehof wordt alleen verhuurd aan personen van 18 jaar of ouder, tijdens het verblijf dient deze persoon zelf aanwezig te zijn.


Meer informatie over bijvoorbeeld de sleuteloverdracht, het specifieke adres en andere praktische informatie ontvangt u bij uw boekingsbevestiging.